Forum - Fenerbahceliyiz.biz

Full Version: Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
2007-2008 sezonunu Eczacıbaşı'nın ardından ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe Acıbadem bayan voleybol takımı yeni sezon çalışmalarına başladı.

Menajer Violet :

İşe başarısız bir sezon geçiren Beşiktaş'ın menajerini transfer ederek başladığımızda önümüzdeki sene ile ilgili çalışmaların kötü gideceğinin ilk sinyalini almıştık. Beşiktaşlı eski oyuncu Hristo Kostanda'nın kızı olan bu insanı hangi akla uyarak takımımıza getirdik anlam veremiyorum !

Kıstak gitti, Özdurak geldi :

Ardından genç ve yıldız milli takımlarda başarılar elde etmesine karşın, kulüpler bazında başarısı bulunmayan teknik direktörümüz Adnan Kıstak'la yolların ayrıldığı haberi geldi. Açıkcası bu habere sevinmedim diyemem. Çünkü voleybol camiasının içindeki birçok kişiden Adnan hocanın tutarsızlıklarıyla ilgili haberler alıyor, kamplara bakış açısının nasıl olduğunu duymuştum. Bu nedenle kendisini hiç tanımama karşın Türk Telekom'un teknik direktörü Üzeyir Özdurak'şa anlaştığımız haberine sevindim diyebilirim.

Oyuncular :

Asıl bombalar Violet'in transferinin ardından geldi. Önce 1985 doğumlu Anja Spasojevic'i transfer ettiğimizin haberi verildi. Genç smaçörden faydalanabileceğimizi düşündüm.

Ama ardından açıklanan iki isimle açıkçası kombinelere verdiğimiz paraların Violet'in kankalarının banka hesaplarına gönderildiğini gördük. 1971 doğumlu Nisa Kuliyeva'nın transferinden resmi sitemiz de utanç duymuş olacak ki transfer haberine doğum tarihini bile ekleyememişler !

1974 doğumlu Necla Güçlü de ikinci bomba transfer oldu! Geçtiğimiz senenin başarısız Beşiktaş'ının genç oyuncularıyla kavgalı menajerini getirdik. Kankalarını da beraberinde aldık. Kimleri, hangi akla hizmet zengin ediyoruz anlam veremiyorum...

Acıbadem :

Duyduğuma göre bu sene Bayan Voleybol A takımımızın yönetimi tamamen Acıbadem'e devredilmiş. Hakan Dinçay sadece Erkek takımla ve voleybol altyapılarıyla ilgilenecekmiş. Acıbadem Fenerbahçe takımının sponsoru oluyor diye biliyorduk, meğer Fenerbahçemiz Acıbadem takımının taraftar sponsoru olmuş !
Bu arada şu bilgileri de eklemekte fayda var.

Menajer olarak bayan voleybol takımımıza getirilen Violet, Eczacıbaşı'ndaki voleybol oyunculuğunun ardından Yunan adalarında hayatını sürerken parasız kalınca 2 sene önce Beşiktaş'ın kapısını çalmış ve eski Beşiktaş'lı futbolcu olan babasının hatrına kendisine "gel o zaman takımın işleriyle ilgilen" denmiştir.

Şimdi biz hangi akla hizmet bu kişiyi ve kankalarını Fenerbahçe bayrağı altında topluyoruz?
Yeni sezon için kollarımızı sıvarken ilk hatamızı yapmıştık ki; devamında çok hızlı bir şekilde bayan voleybolda küçülmeye gittiğimizi gördük...

Türkiye'den şampiyon Eczacıbaşından başka 2 takıma daha Şampiyonlar Ligine katılma hakkı tanındı. Ama lig ikincisi Fenerbahçemiz Şampiyonlar Ligine katılmayı istemedi. Daha doğrusu voleybol şubesinin yönetimi tamamen devredilen Acıbadem istemedi.

Acıbadem'i bunun için mi sponsor yaptık anlam veremedim. Bakalım sene sonunda voleybol şubesi nereye gelmiş olacak...

Bu arada Acıbadem 2 yeni oyuncu daha transfer etti. Ben artık Fenerbahçe Acıbadem bayan voleybol takımını geçen sene basketbol liginde bulunan Alpella takımına benzetiyorum. Onun Fenerbahçe'yle ne kadar bağı varsa, Acıbadem'in de benim gözümde Fenerbahçemizle o kadar bağı var.

Bunlar da son transferlerimizmiş. Hayırlı olsun.
- Yeşilyurt'ta forma giyen Ergül Avcı
- İspanya'nın Tenerife takımında forma giyen Vesna Tomaseviç
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12323/
Fenerbahce'miz Beşiktaş'tan yaptığı transferlere bir yenisini ekledi. Geçtiğimiz senelerde de almak istediğimiz ancak Beşiktaş'ın astronomik bonservis talepleri nedeniyle transferinden vazgeçtiğimiz Boşnak oyuncusu Eda Erdem'i o zamanlar transfer etmemiştik.

800 bin YTL gibi abuk ücretler talep edilen Eda geçen senelerde A milli takıma kadar yükselmiş genç bir oyuncu. Umarım bu sene gerçekleştirdiğimiz bu transfer için geçen senelerde istenen o astronomik ücretler ödenmemiştir.

Fenerbahçemize hayırlı olsun.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.a...ntID=12676
http://www.ntvspor.net/pages/26579.asp

Fenerbahçe Acıbadem Final-Four’da

[Image: 2010-03-11_odintsova3.jpg]

Indesit Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'ndeki Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız Rusya'da 3-0 yendiği Odintsovo'yu taraftarımızın önünde de 3-0 yenerek Cannes'da oynanacak final foura adını yazdırdı.

İlk sete iyi başlayan Fenerbahçe Acıbadem ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. İki tarafında iyi defans yaptığı sette takımımız Gamova ve Seda ile etkili oldu. İkinci teknik molayı 16-13 ile geçen Fenerbahçe Acıbadem seti 25-17 alarak final foura kaldı.

Seti kaybetmenin moral bozukluğu Odintsova'yı oyundan düşürdü. Sete Naz ve Blom değişiklikleri ile başlayan takımımız ilk teknik molayı 8-4 geçti. İkinci sete de 16-12 önde giren Fenerbahçe Acıbadem Seda, Alice ve Çiğdem'in hücumda elde ettiği sayılarla seti 25-22 alarak maçta durumu 2-0'a getirdi.

Üçüncü sete durgun başlayan Fenerbahçe Acıbadem ilk teknik molayı 8-7 geride geçti. İlk teknik moladan sonra rakibini kovalayan takımımız 13-13'de eşitliği sağladı ardından da surumu 15-13'e getirdi. İkinci teknik molayı 2 sayı farkla önde geçen takımımız seti 25-23 alarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmayı yönetim kurulu üyelerimizin yanı sıra Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da izledi.

3-4 Nisan tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde oynanacak final-foura kalan Fenerbahçe Acıbadem CEV'in resmi sitesinde açıklanan fikstüre göre Cannes'daki ilk maçını Bergamo-Pesaro takımlarından tur atlayan taraf ile oynayacak.

FENERBAHÇE ACIBADEM-ODİNTSOVO: 3-0

Salon: TVF 50. Yıl

Hakemler: Dusan Hodon (SVK), Ritvars Alksnis (LAT)

Fenerbahçe Acıbadem: Seda, Çiğdem, Gamova, Natasa, Eda, Dirickx, Nihan (L), Songül, Naz, Blom, Merve

Odintsovo: Zhadan, Kosheleva, Lisovskaya, Fateeva, Pequeno Paula, Oliveria, Kryuckova (L), Pankova , Shmeleva, Bogacheva, Markova

Setler: 25-17, 25-22, 25-23

Süre: 75 dakika (24-25-26
Bu kizlar yeni bir basligi hakediyorlar...
Fazlasıyla .
Indesit Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü finalinde yari finalde Cannes'i inanilmaz bir karsilasma sonrasi 3-2'yle gecerek finale cikan Fenerbahce Acibadem finalde ise ayni skorla bu defa Italyan rakibi Volley Bergamo'ya boyun egmesine karsin Turk Spor tarihinin en buyuk basarilarindan birini elde etti.

Tum emegi gecenlere tesekkuru bir borc biliyoruz.

Macta tribunde yer aldigini gordugum bir kisi var, orada Aziz Yildirim ve Faruk Ozak'in yaninda ne ariyor pek anlamadim acikcasi.
Seneye de kupayı alırız artık.Yenemeyeceğimiz bir takım değildi ama ilk kez final oynuyoruz ve karşı takım 5 yıldır bu kupayı alıyor.2-0'dan gelmek bile çok büyük başarı finalde.Tebrikler demek bile az kalıyor helal olsun çok büyük başarı..
Reference URL's