Forum - Fenerbahceliyiz.biz

Full Version: Şampiyonluk güzeldi, tşörtleri sorarsanız; gereksizdi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Öncelikle bayan basketbol takımımızı üstüste 3'üncü, toplamda 6'ncı şampiyonluğumuzu kazandırdıkları için tebrik ediyorum.

[Image: 20080514basket003ge4.jpg]

Güzel bir geceydi ancak gecenin sonunda oyuncularımızın giydikleri tşörtler bence hiç de güzel bir fikrin ürünü değildi. Bize ne ki adamların futbolda şampiyon oldular diye "çıldırın" yazan tşört giymelerinden, bize ne ki adamların çıldırmalarından? Onları bayan basketbol ligi finalinde geride bırakarak şampiyon olduğumuz gün ne gerek vardı ki -gs'yi muhattap alarak tşörtlerine cevap verircesine- bu "çıldırma!!!" yazan tşörtleri giymeye? Bu fikrin akıl babası kim merak ettim doğrusu.

[Image: b14654ch8bc9.jpg]
Maçı izleyemedim, son maçta da olsa şampiyonluk güzel.

Galatasaray'ın küme düştükten iki yıl sonra tekrar bu seviyeye gelmesi büyük başarı. Yabancıların yanında iyi Türk oyuncuları da var.

Gereksiz ama tişört olayında bence çok büyütülecek birşey yok.

Benim merak ettiğim bakalım Cappie Pondexter'i önümüzdeki sezon tekrar takımda görebilecek miyiz? Sanırım onu tutabilmek için sadece ona değil takıma da yatırım yapmamız gerekiyor. Kendisi de açık açık söylüyor bu sene hedef küçülttüğümüze çok bozulduğunu. Onun seviyesindeki bir oyuncuyu takımda tutmak için Avrupa'da hedef mutlaka final four olmalı...
Konuşulanlara göre Pondexter önümüzdeki sene için CSKA Moskova ile anlaşmış.
Reference URL's