|
Football Manager - NTVSPOR
|
|||
| Author | Message | ||
|
07-03-2008, 06:53 PM
|
|||
|
|||
|
Football Manager - NTVSPOR
Ntvspor yeni bir oyun hazırlamış. Daha bakamadım nasıl birşey olduğuna ama orada da bir lig kurabiliriz.
Sanırım euro 2008 oyunundan daha fazla zaman alan birşey. Football Manager |
|||
|
07-04-2008, 12:15 AM
(This post was last modified: 07-04-2008 12:17 AM by Salih Erden.)
|
|||
|
|||
|
RE: Football Manager - NTVSPOR
Bir Mini Lig kurdum. Adı Fenerbahceliyiz.biz
Tam olarak olayın nasıl işlediğini anlamasam da denemek isteyen lige katılabilir. Başvurunuza özgeçmişinizi eklemeyi unutmayın. :5: |
|||
|
07-04-2008, 03:05 AM
|
|||
|
|||
|
TacchiBahce takımı katıldığı her ligde olduğu gibi bu ligde de iddialı...
Özgeçmiş için bkz : http://www.fenerbahceliyiz.biz/forum/sho...375#pid375 Hayırlı, uğurlu olsun. |
|||
|
07-04-2008, 03:30 AM
|
|||
|
|||
|
Burada da ntvspor'un oyunla ilgili haberi var:
http://www.ntvspor.net/Pages/25367.ASP Haberin altındaki görüşler bölümünde oyunun kullanımında karşılaşılan birçok problemin cevapları mevcut
|
|||
|
07-04-2008, 11:22 PM
|
|||
|
|||
|
Oyuncu satmak, oyuncu almak.
Teknik direktör puanının idareli kullanımı. Taktiklerin getirileri götürüleri. Altyapı Oyuncu gelişimi gibi konular yapa boza, yanlışlar yaparak öğrenilecek gibi duruyor. |
|||
|
07-05-2008, 02:45 PM
|
|||
|
|||
|
Casusluk işte böyle birşey
![]()
|
|||
|
07-05-2008, 06:02 PM
|
|||
|
|||
|
İlk maçta casusluk denemiştim ama birşeye yaradığından emin değilim. Ayrıca rakibin son taktiklerini alabilmek için maçın başlamasına kısa bir süre önce yapmak lazım.
|
|||
|
07-08-2008, 08:49 PM
|
|||
|
|||
|
Oyuncu değişikliklerini maçtan önce belirlemek gerektiği için oyuncuların yorulacaklarını düşündüğüm dakikalara taze kan olarak oyuncu değişiklikleri planladım.
Maçta bu oyuncu değişiklikleri oldukça takımının toplam değeri düştüğü için bomba elimde patladı. İlk 4 maç sonunda namağlup olan takımım 5'nci maçta 5-0 yenildi.
|
|||
|
07-08-2008, 09:48 PM
|
|||
|
|||
|
Senin kadrondaki yedek oyuncular çok mu kötü? Benim kadromdaki oyuncular arasında çok büyük uçurumlar yok. Onun için her maçta 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanıyorum. Bence özellikle ikili mücadeleye ağırlık veriyorsan sakatlanma ihtimali yükseldiği için mutlaka oyuncu değiştirmek lazım. En azından sakat veya çok yorgun oyuncuyu çıkarıp oyuna daha diri devam etme ihtimali var. Ayrıca hiç oynamayan oyuncuların da morali bozuluyor.
Yenilgiyi tamamen oyuncu değişikliklerine bağlamak çok doğru değil. Rakip de çok güçlü olabilir. |
|||
|
07-09-2008, 12:18 AM
|
|||
|
|||
|
Oyuncu aramanın puanı sürekli değişiyor. Mesela bedelsiz genç yetenek almak bazen 7 bazen 8 teknik direktör puanı götürüyor. Acaba bu puanlar birşey ifade ediyor mu? Etmiyorsa neden sürekli değişiyor?
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|

Fenerbahceliyiz.biz
Search
Member List
Calendar
Help